Home » Zelf Organiseren

Zelf Organiseren

Onze wijk is een fantastische wijk met veel verschillende mensen. Mensen met verschillende interesses, diverse hobby’s en waarschijnlijk ook heel veel goede ideeën. Hoe plezierig zou het zijn als we met z’n allen hierover in contact kunnen komen in ons buurthuis? Daarom stellen wij jou graag in de gelegenheid om zelf iets leuks te organiseren. Wij kunnen je daar ook bij helpen. Er is bijvoorbeeld geld beschikbaar voor activiteiten voor de buurt! Heb je een idee dan kunnen we je dus ook financieel op weg helpen.

Op dit moment vinden er al veel leuke activiteiten in ons buurthuis plaats, maar we willen graag van ons buurthuis het fijnste buurthuis maken!

Initiatief nemen!

Je hebt een leuk idee, komt daar mee bij ons en wij gaan jou daarbij helpen. We kunnen je helpen je idee werkelijkheid te maken door je een stapje vooruit te helpen in de organisatie, maar ook door je financieel te ondersteunen.

 

Meebouwers

Je wilt graag je steentje bijdragen aan onze missie om van De Nieuwe Hommel het fijnste buurthuis te maken! Wellicht vind jij dat er in het buurthuis een bar met toffe zelf gebrouwen biertjes moet komen en zou jij graag die bar runnen? Of zou jij het leuk vinden om als gastheer/vrouw mensen te ontvangen? Laat het ons weten!

Helpende handjes

Wil jij graag helpen met hand- en spandiensten, bijvoorbeeld voor een activiteit? Ook die mensen die graag hun handen uit de mouwen steken hebben we nodig, laat je gegevens achter!

Ideeën?

Heb je een goed idee?  We helpen je graag een stapje vooruit.

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen: