Home » Zalen reserveren

Zalen reserveren

De Nieuwe Hommel heeft drie vergaderzalen. Zalen kunnen op doordeweekse dagen gehuurd worden per dagdeel. Via onze AGENDA kunt je zien of je keuze nog beschikbaar is. Een reservering plaatsen? Stuur een mail naar het nieuwe mail adres verhuur@denieuwehommel.nl.

De Nieuwe Hommel is ook uitermate geschikt voor grotere activiteiten voor de wijk. Het hele wijkcentrum is voor de wijk te huur voor € 180 per dagdeel inclusief het gebruik van de keuken. In de buurt zijn vergunninghouders plekken dus parkeren moet in de Transvaalbuurt(+/-200 meter)(betaald parkeren).

LET OP! De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00

Ben jij een buurtbewoner en wil je (op andere momenten) aan de slag in De Nieuwe Hommel of hier een te gekke (buurt)activiteit organiseren? Dat kan, maar neem eerst contact op met verhuur@denieuwehommel.nl

De tijden voor de te huren dagdelen zijn:
Ochtend:    09.00 – 13.00: alle weekdagen
Middag:      13.00 – 17.00: alle weekdagen

Bij zaalhuur staat er koffie, thee en water voor u klaar. Extra koffie en/of thee kunnen naar wens bijbesteld worden.

Door de komende veranderingen binnen de Nieuwe Hommel is het momenteel, helaas, niet mogelijk een flex-plek huren te huren.

In het weekend is het soms mogelijk om zalen te huren maar daar moet wel even contact over worden opgenomen worden: verhuur@denieuwehommel.nl. We zijn geen party centrum dus voor feestjes(op afspraak) houden we een maximum van 50 mensen aan. Bij feestjes buiten onze openingstijden wordt er een toeslag gerekend van € 20 per uur.

De Hoedzaal (10 personen, incl. koffie en thee) € 30,00 per dagdeel
De Buszaal (10 personen, incl. koffie en thee) € 30,00 per dagdeel
De Buszaal en de Hoedzaal (20 personen, incl. koffie en thee) € 55,00 per dagdeel
De Hopzaal (30 personen, incl. koffie en thee) € 75,00 per dagdeel
De Keuken € 110,00 per dagdeel
Petit Cafe (het restaurant) €  75,00 per dagdeel
Voor organisaties die een sociale functie voor de wijk hebben en/of voor het buurthuis zijn aangepaste tarieven mogelijk

neem hierover contact op met verhuur@denieuwehommel.nl