Home » Vrijdag

Vrijdag

10.00 uur tot 12.00 uur Prago Taalles

Prago biedt taallessen aan voor laaggeletterde volwassenen (Nederlandse en buitenlandse mannen en vrouwen) die hun taal-, reken- en spreekvaardigheid willen verbeteren. Ook kan in de lessen aandacht worden besteed aan digitale basisvaardigheden. Samen met Prago kunnen we hen een tweede kans bieden! Voor vragen of intake kunt u contact opnemen met Ineke Wognum, coördinator/docent Prago Arnhem, Zevenaar en Elst, T 06–26696768, mail  ineke.wognum@prago.nl (werkdagen woensdag en donderdag).

 

10.00 – 11:30  Shared Reading vanaf 17 februari elke veertien dagen 

Shared Reading daagt mensen uit ‘moeilijke boeken’ te lezen, boeken waar je niet zo gemakkelijk aan begint. Een van de groepsleden kiest een boek. Uit dat boek wordt het eerste hoofdstuk gelezen. Om de beurt leest een deelnemer een stukje voor, waarna erover wordt gesproken. Daarna wordt een gedicht voorgelezen en worden de leeservaringen uitgewisseld. Door de bespreking krijgen de verhalen een nieuwe betekenis.De groep in de Hommel heeft een aantal vaste deelnemers, Er zijn nog enkele plekken vrij. Shared Reading vindt elke twee weken plaats op vrijdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur.

Deelname is gratis. Vanaf vrijdag 30 september ben je welkom!

Stuur Jel even een appje 06 24250045

 

12.00  – 14.00 uur Jimmy’s soep

Elke vrijdag eigen gemaakte verse soep voor een lage prijs.

 

 

 

 

 

 

13.00 uur – 15.30 uur Creatief ontspannen tijdens Knutselinloop

Met Andy van  Vitale Verbindingen creatief aan de slag. Je leert technieken, deelt ervaringen en leert mensen kennen. De knutselclub wordt begeleid door mensen die ervaring hebben op creatief gebied.Vaardigheid is niet het belangrijkste, sfeer en gezelligheid staan voorop. In verband met materiaal kosten vragen we een bijdrage van € 1,- per keer. Loop gerust een keertje binnen voor informatie en schuif aan, de eerste keer is gratis.