Home » Woensdag

Woensdag

12.00 – 14.00 uur Pannenkoeken eten. Vitale Verbindingen bakt de pannenkoeken. Naturel 1,-, met spek en/of kaas voor 1,50. Heb je zin in koffie en een praatje of wil je kijken of je iets leuks kunt ondernemen, iedereen is van harte welkom.

12.00 – 15.00 uur Open inloop van Vitale Verbindingen. Heb je zin in koffie en een praatje of wil je kijken of je iets leuks kunt ondernemen, iedereen is van harte welkom.

14.00 – 15.30 uur Spreekuur Portaal. In 2020 willen we bereiken dat mensen het liefst wonen in een huis van Portaal. Dat doen we door te bouwen aan kansrijke buurten waar mensen zich thuis voelen. Dit staat centraal in het werk dat we dagelijks doen. Zo werken we samen binnen onze eigen organisatie, maar ook met andere organisaties. Elke dag zijn we bezig voor onze huurders en de buurten waarin zij wonen. Voor meer informatie kijk op www.portaal.nl

14.30 – 17.00 uur Schaakinloop van Vitale verbindingen, iedereen die van schaken houdt is welkom.

19.00 tot 21.00 uur Actief Meedoen Vrouwengroep.
Deze groep staat open voor alle vrouwen in de wijk. De groep is actief op allerlei gebied. Vaak is er een thema  waarover de groep graag wil praten en waarvoor een extern deskundige wordt uitgenodigd. Soms wordt er gegeten, soms is er feest. Ook wordt af en toe een excursie georganiseerd. Wil je je bij deze groep aansluiten, bespreek dan met Sureyya Yilmaz of het iets voor je is, haar telefoonnummer is 06-41703390.