Home » Vrijdag

Vrijdag

Shared Reading

Een initiatief van enkele boekenlezers in de wijk. We lezen samen van 9.30 tot 11.30 literatuur. Per keer kiest iemand een boek. We lezen hardop. We praten er over. Niet op zoek naar wat de schrijver/schrijfster bedoelde, maar welke betekenis en invulling je er zelf aan geeft. Iedereen is welkom. Op 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november, 7 en 21 december van 9.30 tot 11.30 uur.

Lunch

Soeplunch van 12.30  – 14.00 uur door Vitale Verbindingen

Gevolgd door een open inloop vanaf 13.00 uur

Creatief Knutselen

Samen met Nieke  Vitale Verbindingen creatief aan de slag. Je leert technieken deelt ervaringen en leert mensen kennen. De knutselclub wordt begeleid door mensen die ervaring hebben op creatief gebied.Vaardigheid is niet het belangrijkste, sfeer en gezelligheid staan voorop. In verband met materiaal kosten vragen we een bijdrage van € 1,50 per keer. Loop gerust een keertje binnen voor informatie en schuif gezellig aan, de eerste keer is gratis.

Jongens en meiden club

Ben je tussen de 4 en 12 jaar, kom dan tussen 14.00 – 16.00 uur naar de jongens- en meidenclub. Sporten, spelletjes doen, knutselen, timmeren, film kijken met slecht weer, spelen in Sonsbeekpark. Of we gaan naar de speeltuintjes in de wijk en naar het schoolplein van de Jan Ligthartschool. We willen graag een keer een gezellige disco organiseren of misschien wil je eens toneel spelen of leuke drama lessen volgen. Laat weten wat je leuk vind en we zorgen er voor dat je dat kunt doen op de Hommel! Kosten 50 cent. Opgeven bij Hetty van  Rijnstad Kinderwerk