Contact

A: De Wiltstraat 6  6821 CE  Arnhem 

 T: wij zijn telefonisch NIET bereikbaar, omdat we het buurthuis runnen met heel veel verschillende vrijwilligers. Om verwarring te voorkomen vragen we je via info@denieuwehommel.nl en verhuur@denieuwehommel.nl contact op te nemen. Ook is op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10 en 12 uur altijd iemand aanwezig om persoonlijk en ter plekke afspraken te maken. 

De Stichting Wijkbewoners is bereikbaar via stichting@denieuwehommel.nl.  

Openingstijden

De Nieuwe Hommel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 en van 19.00 - 21.00 uur. Behalve op dinsdagavond, hier zoeken wij nog een vrijwilliger. In het weekend alleen tijdens activiteiten. 

Bereikbaarheid:

Met het openbaar vervoer: De Nieuwe Hommel is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Het ligt tussen het Centraal Station en station Velperpoort in. 

Vanaf het Centraal Station kunt u lijn 3 nemen richting Burgers Zoo/Openl. museum. Stap uit bij de halte Jacob Cremerstraat. Loop 10 meter terug naar de kruising en sla links de De Wilstraat in. De Nieuwe Hommel ligt na ongeveer 50 meter aan uw linkerhand. De reisduur is ongeveer 10 minuten.

Lopend bereikt u de Nieuwe Hommel in ongeveer 14 minuten: verlaat het Centraal Station aan de Sonsbeekzijde en loop de Amsterdamse weg omlaag. Steek over naar de Cronjestraat en volg deze omhoog naar de Paul Krugerstraat. Steek de Apeldoornseweg over naar de Jacob Cremerstraat en sla bij Cafe Nescio rechtsaf. De Nieuwe Hommel ligt na ongeveer 50 meter aan uw linkerhand. 

Vanaf Station Velperpoort volgt u de Sonsbeeksingel langs het spoor tot aan de Schrassertstraat. Loop de Schrassertstraat uit en sla aan het eind linksaf de Nijhoffstraat in. De eerste rechts is de De Wilstraat met de Nieuwe Hommel aan uw rechterhand. Looptijd is ongeveer 10 minuten.

Met de auto en parkeren: Rond de Nieuwe Hommel is geen parkeergelegenheid. U kunt parkeren in de Musis garage. Vanuit de garage loopt u via het Velperplein, de Apeldoornseweg en Sint Marten in 8 minuten naar de Nieuwe Hommel.

Adres Musis garage: Velperbinnensingel 2, 6811 BP, Arnhem.

Invalidenparkeerplaats: De Nieuwe Hommel heeft 1 invalidenparkeerplaats beschikbaar, direkt voor de deur. Deze kunt u telefonisch reserveren. Bij een spontaan bezoek is de sleutel voor deze plek verkrijgbaar bij de beheerder.