Organisatie DNH

Organisatie DNH

Door en voor de wijk is het motto van De Nieuwe Hommel. 

In de Nieuwe Hommel werken ondernemersechtpaar Berjo Abrahams & Natascha Broekhuisen en de stichting Nieuwe Hommel -waarin de wijkbewoners vertegenwoordigd zijn- samen. Zij willen gezamenlijk een toegankelijk buurthuis exploiteren.

Ondernemers, zzp-ers, zorgaanbieders, buurtbewoners en anderen zijn voor en door de wijk actief. Nu doen dat al RIBW, Vitale Verbindingen, Opvang BSO+ De Sterren, Rijnstad, wijkteam Arnhem Noord West, Taalinitiatief, ChoKaChoKa, Luwe Zondagen e.d.  

Berjo en Natascha faciliteren het geheel als beheerder en verhuurder. De Stichting Nieuwe Hommel zorgt voor vrijwillige beheerders en stimuleert buurtbewoners om eigen activiteiten te ontplooien. 

Organisatie DNH

Kom je helpen? Word vrijwilliger.

We zijn op zoek naar jou!

Vind je het leuk om een bar te beheren, koffie en thee te verkopen op dinsdag? Mensen welkom te heten als ze in de avond of het weekend een ruimte gehuurd hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkzaamheden bestaan uit: openen en sluiten van DNH, het ontvangen van groepen die gereserveerd hebben, het verzorgen van koffie en thee in de zalen, afruimen en afwassen en het netjes en in de juiste opstelling achterlaten van de zalen voor de volgende dag.

Vrijwilligers sluiten een vrijwilligersovereenkomst met Rijnstad met daarin onder andere afspraken over verantwoordelijkheden en werktijden.

Aanmelden? Mail naar info@denieuwehommel.nlof bel 026 445 07 64.

Binnenlopen kan natuurlijk ook altijd. We kijken naar je uit!

Bewonersoverleg

Meer informatie volgt