Petit café

Het Petit-Cafe is elke dag open van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 en van 19.00 - 21.00 uur. Behalve de dinsdagavond, hier zoeken wij nog een vrijwilliger! Op zaterdag en zondag zijn we alleen open tijdens activiteiten.

Het petit-café is open voor iedereen. Je kan als buurtondernemer of buurtbewoner een plek zoeken waar je kan werken. Er is Wifi in het hele pand aanwezig en je kan op meerdere plekken je eigen flex werkplek creeëren. Je kan er je kleine vergaderingen houden. Koffie, thee, frisdranken en kleine versnaperingen kunnen worden bestellen. 

Lunches worden verzorgd door verschillende organisaties. Op maandag zorgt ChokaChoka voor eenvoudige tosti's. Op dinsdag en donderdag zorgen de mensen van Altermind ervoor dat je verse broodjes kan eten. Op woendag zorgen de vrijwilligers van Vitale Verbindingen voor pannenkoeken en op vrijdag voor een soeplunch. 

Ben jij een echte chocoholic die houdt van allerlei smaken chocolade? Het liefst met zo min mogelijk suiker? En hou jij ook niet zo van fabriekswerk? Kom dan eens de chocolade van ChoKaChoKa proeven! Zij zijn elke maandag van 8:00 tot 17:00 uur te vinden bij ons in De Nieuwe Hommel.

Al hun chocolade producten worden met de handgemaakt. Tijdens het maken van de chocolade lekkernijen wordt er geen extra suiker toegevoegd. Tijdens het verwerkingsproces van cacao boon naar chocolade wordt immers al genoeg suiker verwerkt. Daardoor hebben de fudge en bonbons van ChoKaChoKa een volle chocolade smaak waar je de ingrediënten op zijn best in proeft.

Niet alleen de chocolade lekkernijen zijn speciaal. Ook het personeel is uniek. Wij werken met mensen uit de psychiatrie, zij hebben vaak een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons doen ze werkervaring op en leren ze werknemersvaardigheden waardoor zij sterker op de arbeidsmarkt staan. Onze medewerkers zijn vaak creatief dus laten wij ze graag meedenken, Je kan dus ook geregeld nieuwe smaken tegen komen!

Kan jij nog geen genoeg krijgen van al dat lekkers? Kijk dan eens op de website www.chokachoka.nl voor alle lekkere workshops en kinderfeestjes.