Home » Actueel

Actueel

Vakantiesluiting

Van 22 juli tot en met 4 augustus is de Nieuwe Hommel wegens vakantie gesloten. Vanaf 5 augustus zijn wij weer open voor koffie en een praatje. Het RIBW is wel gewoon bereikbaar.

Verandering in buurthuis De Nieuwe Hommel.

De komende tijd staat het buurthuis verandering te wachten. Stichting Rijnstad, organisatie voor welzijn en hulpverlening, en eigenaar van het pand De Nieuwe Hommel, heeft besloten per 1 oktober haar hoofdkantoor op het Roermondsplein te verlaten en zich te vestigen in de Nieuwe Hommel. Ook worden de activiteiten ‘schuldhulpverlening’ en ‘sociale raadslieden’ vanuit de Nieuwe Hommel uitgevoerd.
Rijnstad wil De Nieuwe Hommel als buurthuis mogelijk blijven maken. Zoveel mogelijk activiteiten zullen doorgaan. Samen met alle organisaties die tot nu toe de Nieuwe Hommel hebben gerund (Vitale Verbindingen, Wijkstichting De Nieuwe Hommel en huidige hoofdbeheerder de Mol) worden de randvoorwaarden zoals beheer en financiën opnieuw afgesproken.
Een en ander betekent dat er nu plannen worden gemaakt en uitgevoerd om het gebouw daarop aan te passen. Er zullen aanpassingen komen in de Vleugelzaal. De akoestiek en het toiletblok worden verbeterd. De grote Hopzaal zal voor meerdere mogelijkheden geschikt worden gemaakt. Zo gauw de verbouwplannen concreet worden, volgt nieuwe informatie.

 

Openingstijden @buurthuis De Nieuwe Hommel.

  • maandag     09:00 – 19.00 uur, na 19.00 uur dicht!, wel is zaalhuur mogelijk tot 21.00 uur
  • dinsdag        09:00 – 17:00 uur
  • woensdag    09:00 – 17.00 uur
  • donderdag   09:00 – 17:00 uur
  • vrijdag           09.00 – 17.00 uur

Ben jij een buurtbewoner en wil je op andere momenten aan de slag in De Nieuwe Hommel of hier een te gekke buurt activiteit organiseren? Dat kan, als het gaat om een activiteit voor en door de wijk en als er vrijwillig beheer geregeld kan worden.  Neem contact op met stichting@denieuwehommel.nl.